Valon Kylä tulossa jälleen 25.10.2024!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Valon kylä tuo valoa pimeään!

Valon kylä tapahtuma on syntynyt 2018 uuden vuoden aattona saadusta valotapahtuma -ideasta ja siitä kuinka mahtava Halloween iltakirjasto tapahtuma oli luotu Uuraisille 2015 ja oli saanut huiman suosion muutaman vuoden aikana. Iltakirjastossa tilat eivät tahtoneet riittää kaikille ja halusimme laajentaa tapahtumaa isommalle alueelle Uuraisten keskustassa.

Valon kylä -tapahtumassa valaistaan yleensä Uuraisten koulukeskuksen, kirjaston ja Nuokkarin sekä Leinikinpuiston alueita Jyväskylän valon kaupungin vuokravaloilla. Valon kaupunki Jyväskylä tukee tapahtumaa paljon ja on Uuraisten Valon kylälle kuin kummisetä. Myös Uuraisten kunta tukee tapahtumaa avustuksella.

Valon kylä on Uuraisilla koko kunnan yhteinen ilon ja valon juhla. Tapahtuma sopii koko perheelle ja tarjolla on erilaista lapsille sopivaa tekemistä aina vuodesta riippuen. Tapahtuman pääjärjestäjä on Uuraisten 4H-yhdistys.