Liity Jäseneksi

HUOM! Mikäli olet jo jäsen, sinun ei tarvitse liittyä uudestaan. Lasku tulee postissa kerran  vuodessa. Mikäli et ole varma jäsenyydestäsi, voit ottaa yhteyttä -> Micaela 040 194 7810

Uuraisten 4H-yhdistyksen jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä pääset osallistumaan monipuoliseen toimintaamme! Jäsenenämme voit osallistua esimerkiksi kaikkiin järjestämiimme kerhoihin pelkän jäsenmaksun  hinnalla ( joissain kerhoissa myös tarvikemaksu). Jäsenemme saavat myös etuja järjestämiemme retkien yms. osallistumismaksuissa. 4H-yhdistyksen jäsenenä voit myös perustaa vaikka oman 4H-yrityksen ja olet oikeutettu valtakunnallisiin jäsenetuihin!

Rullaava jäsenkausi käyttöön vuonna 2020

Jäsenkausi muuttui rullaavaksi syksyllä 2020. Tämä tarkoittaa sitä, että jäsenyys on voimassa aina 12 kuukautta eteenpäin sen kuukauden alusta, kun jäseneksi on liitytty.

Jäsenyyteen ja jäsenasioihin liityen ole yhteydessä toiminnanjohtaja Micaela Raudasojaan

Haluatko tukea Uuraisten 4H:n toimintaa?

Liittymällä kannattajajäseneksi tuet laadukkaan nuorisotyön toteuttamista sekä toiminnan jatkuvuutta. Kannattajajäsen voi olla yksityinen henkilö, yhdistys tai yritys. 

Liittyäksesi kannattajajäseneksi maksat vain kannattajajäsenmaksun 4H-yhdistyksen tilille. Liittyminen ei velvoita vuosittaisiin maksuihin, vaan kannattajajäsenenä voi toimia vain yhden vuoden.

Kannatusjäsenmaksu on min. 100 € ja sen voi maksaa tilille FI1750 8922 4001 0255

Viestiosaan merkataan kannatusjäsenmaksun maksaja. 
Julkaisemme kannattajajäsenet verkkosivuillamme.

Kiitos panoksestanne Uuraisten 4H-nuorisotyön tukemiseen!