Liity jäseneksi

Uusi jäsenkausi on 1.9.2019 - 31.8.2020. Jäsenmaksu on 35 € / jäsen tai 70 € / perhe. 

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäseneksi liittymislomakkeen 

 

Huom!

Mikäli olet jo jäsen, sinun ei tarvitse liittyä uudelleen jäseneksi. Uusi jäsenmaksu tulee postissa syyskuussa. Maksamalla jäsenmaksun, jäsenyys pysyy aktiivisena.

TEKEMÄLLÄ OPPII

Uuraisten 4H-yhdistys järjestää kerhoja, retkiä, leirejä, kursseja, lasten ja nuorten tapahtumia. Järjestön 4H-yrityksien kautta nuoret voivat työllistää itsensä jopa ympäri vuoden.  4H-yrityksen perustanut nuori saa koulutuksen yrityksen toiminnan perustamiseen, eri työtehtäviin ja taitoa työelämään. Yhdistyksen 4H-yrittäjien kautta saat edullista apua kotitöihin ja lastenhoitoon.

Jäsenmaksun maksamalla pääset osallistumaan kaikkeen monipuoliseen toimintaamme! Yhdistyksemme jäsenet saavat tuntuvia jäsenetuja  tapahtumissa, kursseilla ja retkillä. Jäsenmaksun maksaneet ovat toiminnassamme vakuutettuja.

Jäsenedut:

  • Hankasalmen Häkärinteillä lasketteluliput ja välinevuokrat puoleen hintaan 4H-laskettelupäivinä ja iltoina. Muina aikoina 2 € alennusta lipuista ja välineistä.

  • Oikeus osallistua kerhotoimintaan, muuhun ryhmä- ja kurssitoimintaan sekä retkille

  • Erityinen jäsenalennus 4H-yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja retkistä

  • Tapaturmavakuutus toiminnassamme

  • Valtakunnalliset jäsenedut

Tule mukaan!

Uuraisten 4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan, esimerkiksi osallistua moniin 4H-kerhoihin yhdellä maksulla, kilpailuihin, leireille ja  kansainvälisiin nuorisovaihto -ohjelmiin. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Lähde mukaan toimintaan, liity Uuraisten 4H-yhdistyksen jäseneksi ja suorita paikallisen yhdistyksen jäsenmaksu. Jäsenmaksu on 35 € /hlö ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa.