Iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodelle 2024-2025


Hakuaika 1.4.-30.4.2024

Hakemukset tulee lähettää postitse Uuraisten 4H-yhdistykseen osoitteeseen:
Uuraisten 4H-yhdistys
Mansikkamäentie 2
41230 Uurainen

Päätöksen paikoista tekee Uuraisten kunnan peruspalvelujohtaja. Haussa ensisijalla ovat 1.–2.-luokkalaiset lapset ja erityistukea tarvitsevat 1.–6.-luokkalaiset uuraislaiset lapset. Päätöksistä ilmoitetaan kirjallisesti koteihin. Yhdenvertaisina valintaperusteina käytetään ilmoittautumisjärjestystä ja arvontaa. 

Hakemuksessa kysytään toivetta ensisijaisesta iltapäivätoiminnan toimintapaikasta. Ryhmät ovat kuitenkin viime vuosien aikana muodostuneet vain Uuraisten koulukeskukselle ja Hirvasen koululle. Höytiän ja Kyynämöisen kouluilta on bussikuljetus koulukeskuksen iltapäivätoimintaan (vain meno, eli vanhemman tulee hakea lapsi koulukeskukselta).

Iltapäivätoiminnan paikkaa ei voi varata.

Iltapäivätoimintaan voi hakea hakuajan päättymisen jälkeen ja kesken toimintakauden. Varmimmin paikan saa, kun hakee hakuajan sisällä. Paikka myönnetään myöhemminkin, jos iltapäivätoiminnan ryhmissä on tilaa. 

Iltapäivätoiminta lukuvuonna 2024- 2025 alkaa samana päivänä kuin koulutkin. Ensimmäisinä päivinä lapsia ollaan vastassa luokan ovella. Taksilla/bussilla saapuvia odotetaan koulun pihassa, josta lapset saatetaan iltapäivätoimintaan. Iltapäivätoiminnan aloittavien lasten vanhemmille toimitetaan sähköpostilla kattava infokirje iltapäivätoimintaan liittyen ja ryhmän vastuuohjaaja ottaa myös puhelimitse yhteyttä koulujen aloitusviikolla.
Maksut:

12 pvä tai alle/kk                               90 €/kk

yli 12 pvä/kk                                      120 €/kk

Maksut peritään varatun paikan mukaan. Laskuun lisätään laskutuslisä 5 € ja lasku tulee kerran kuussa. Irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi. Maksu sisältää välipalan, tarvikkeet, retket, sekä vakuutuksen.
Lisätietoa: 

Toiminnanjohtaja 

Micaela Raudasoja 

040 194 7810

micaela.raudasoja@4h.fi