Iltapäivätoimintaan hakeminen lukuvuodelle 2022-2023

Hakuaika iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi 2022–2023 on 1.4.– ​30.4.2022. Iltapäivätoimintaan voi hakea hakuajan päättymisen jälkeen ja kesken toimintakauden. Varmimmin paikan saa, kun hakee hakuajan sisällä. Paikka myönnetään myöhemminkin, jos iltapäivätoiminnan ryhmissä on tilaa. 

Hakemukset tulee lähettää postitse Uuraisten 4H-yhdistykseen osoitteeseen:
Uuraisten 4H-yhdistys
Mansikkamäentie 2
41230 Uurainen

Hakemuksen voi toimittaa myös iltapäivätoiminnanohjaajille.

Päätöksen paikoista tekee Uuraisten kunnan peruspalvelujohtaja. Haussa ensisijalla ovat 1.–2.-luokkalaiset lapset ja erityistukea tarvitsevat 1.–6.-luokkalaiset uuraislaiset lapset. Päätöksistä ilmoitetaan kirjallisesti. Yhdenvertaisina valintaperusteina käytetään ilmoittautumisjärjestystä ja arvontaa. 

Hakemuksessa kysytään toivetta ensisijaisesta iltapäivätoiminnan toimintapaikasta. Ryhmät ovat kuitenkin viime vuosien aikana muodostuneet vain Uuraisten koulukeskukselle ja Hirvasen koululle. 

Iltapäivätoiminnan paikkaa ei voi varata.

Iltapäivätoiminta lukuvuonna 2022 - 2023 alkaa samana päivänä kuin koulutkin. Ensimmäisinä päivinä lapsia ollaan vastassa luokan ovella. Taksilla/bussilla saapuvia odotetaan koulun pihassa, josta lapset saatetaan iltapäivätoimintaan.

Lisätietoa Uuraisten 4H-yhdistyksen järjestämästä iltapäivätoiminnasta antaa 

Toiminnanjohtaja 

Micaela Raudasoja 

micaela.raudasoja@4h.fi

040 194 7810