Kokkikerho 4-6.lk
Kerhossa matkataan ympäri maailman tutustumalla eri maiden ruokakulttuureihin, opetellaan kokkailua, leipomista, kattamista, tiskaamista, omista jäljistä huolehtimista, kierrättämistä ja ryhmässä toimimista. Kerhossa valmistetaan aina jotain ruokaa ja lisäksi jälkiruoka. Kerhoa ohjaa Santtu, apuohjaajina toimivat nuoret. Kerho kokoontuu koulukeskuksen kotsan luokassa.
VKO | Ohjelma kevät 2025 (muutokset mahdollisia) |
---|---|
2 | Jauhelihapekonikastike, jälkiruokasmoothie |
3 | Kanaa korealaisittain, karamellisoidut banaanit |
4 | Makkarakeitto, vohvelit |
5 | Big Mac Tacot, cookiet |
6 | Lasagne, mokkapalat |
7 | Fish & Chips, Täytekakku |
8 | Toivekerta |
9 | LOMA (ei kerhoa) |
10 | Spagetti ja jauhelihakastike, suklaabrownie |
11 | Quesidilla, Crema Catalana |
12 | Täytetyt kasvikset, juustokakku |
13 | Sushi, omenakaurapaistos |
14 | Tortillapizza, cup cakes |
15 | Kinkkupiirakka, marjapiirakka |
16 | Nachopelti, uunijäätelö |
17 | Nyyttärit |