Robokerhot

Heikki Eloranta

Puh. 040 827 0275

Sähköposti: 4h.robohanke(at)gmail.com

Robokerhot, robo -hanke, nuorisovaihto

Uusia harrastusmahdollisuuksia 5.- ja 6.-luokkalaisille!

 

Riemastutko roboteista, tykkäätkö tekniikasta, viehättävätkö vimpaimet tai haluaisitko kenties oppia ohjelmoimaan? Näiden teemojen ympärillä päästään puuhastelemaan mukavassa ja innostavassa ympäristössä Robokerhoissa, jotka aloittavat toimintansa syyskuussa 2019! Kerhoissa käytetään Lego Boost & Lego Mindstorms -rakennussarjoja sekä muita ohjelmoitavia ja ohjattavia robotteja, joiden avulla robotiikan ja tekniikan osaaminen kehittyy. Ja mikä parasta – muut kerholaiset ja kerhon vetäjät ovat kerholaisten tukena. :)


Robokerhot ovat suunnattu ensisijaisesti 5.-6.-luokkalaisille ja paikkoja on rajoitetusti. Kerhoihin osallistuminen edellyttää 4H –jäsenyyttä (voit liittyä jäseneksi täällä) ja lisäksi kerhoissa on 25€ suuruinen osallistumismaksu, joka kattaa koko kerhon. Aikataulut tarkentuvat elokuun aikana. Kerhot alkavat syyskuussa.

 

Robokerhojen alustava aikataulu Syksylle 2019

Kirkonkylän kerho Maanantaisin 15:00-16:30 (Kerho täynnä!)

Hirvasen robokerho Tiistaisin klo 13:30 - 15:00 (Kerho täynnä!)

Kyynämöisten robokerho Torstaisin 13:30 - 15:00 (Kerho täynnä!)

 

Kerhot tarvitsevat toimiakseen vähintään 10 osallistujaa, ja yhteen kerhoon voidaan ottaa maksimissaan 12(13) osallistujaa. Ilmoittautuneille ilmoitetaan vielä erikseen, kun kerhot alkavat!

Ilmoittautumiset kerhoon ilmoittautumislomakkeella, jonka löydät alapuolelta!

 

Ilmoittautuminen robokerhoihin

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.